Bruna is een landelijke Retail organisatie, met een groot aantal winkels op de markt. Het assortiment loopt uiteen van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten tot dagbladen. In deze branche is Bruna marktleider, mede dankzij de ondernemers binnen Bruna. Bruna zoekt voor verschillende plekken in Nederland ondernemers die aantoonbaar succesvolle winkels willen overnemen. Droom jij van een eigen winkel? Waarom word je dan geen franchisenemer bij Bruna?

Ondernemer worden? Dat kan bij Bruna!

Bruna is op zoek naar ondernemers die willen deelnemen in ons franchise concept. Jij wordt daarmee eigenaar van een Bruna winkel en profiteert daarmee van onze sterke positie in de markt. Beschik jij over de ambitie en het talent om je eigen Bruna winkel te runnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klantgerichtheid

De klant staat in het hart van BrunaJe wilt het verschil maken richtingje klanten en krijgt hier energie van!

Ondernemingszin

Je weet van aanpakken en jeneemt verantwoordelijkheidvoor wat er moet gebeuren.

Leiderschapsvisie

Je geeft richting en sturing aanje winkelteam. Bovendien ben jein staat om van jouw Bruna winkel deBruna winkel van het team te maken.

Commerciële drive

Je hebt inzicht in de werking van de(lokale) markt en hoe hier maximaalvan geprofiteerd kan worden. Je kenten begrijpt de behoeften en wensenvan je (lokale) klanten.

Doelgerichtheid

Je neemt de benodigde acties om op effectieve wijze de prioriteiten te bepalen en zo de gestelde doelen te bereiken. Je werkt volgens een plan en stelt duidelijke doelen.

De voordelen van Bruna franchise:

Iedereen kent Bruna
Iedereen kent Bruna!
We zijn niet weg te denken
uit het straatbeeld
van Nederland
Je bent eigen baas
Je bent eigen baas,
maar je kan ook hulp
krijgen van
een areamanager
Een inspirerende omgeving
Onze winkels zijn een inspirerende omgeving voor zowel klanten als medewerkers
Verantwoordelijk voor je eigen succes
Je bent zelf
verantwoordelijk
voor je eigen
succes

Wat vragen wij?

Ervaring in de retailsector en/of een detailhandel diploma zijn een pré, maar geen absolute vereiste als je Bruna franchisenemer wilt worden. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat je een commerciële instelling hebt, houdt van het omgaan met mensen én affiniteit voelt met boeken. Om een bestaande winkel over te nemen moet je beschikken over minimaal € 40.000,- eigen vermogen. Hierbij mag het ook deels gaan om een achtergestelde lening. Je hebt dat bedrag nodig om de rest van de overnamesom via een bank te kunnen financieren.

Vrijblijvend informatie inwinnen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je een passie voor retail? In verschillende steden hebben wij winkels ter overname. Wil je met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden van franchisen bij Bruna en het overnemen van een Bruna-winkel? Neem dan contact op met het hoofdkantoor.

Bert Van Grevengoed

Senior acquisiteur
088-7800 680
job alert bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures