Een stukje geschiedenis

Bruna: je kent ons vast en zeker! Bruna is de marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Naast ons brede assortiment in de winkel verkopen we ook meer dan 1 miljoen boeken via bruna.nl.
In 1868 opende de allereerste Bruna-winkel. Inmiddels zijn er in Nederland heel wat winkels bijgekomen. Een aantal Bruna-winkels wordt gerund door franchisenemers.
Sinds 2020 hebben Bruna en Audax de krachten gebundeld. Audax richt zich op vier kernactiviteiten: commerciële distributie, logistiek, retail en uitgeven. Anders gezegd: het creëren, vermarkten, verspreiden en verkopen van tijdschriften, boeken en andere alledaagse producten en diensten.

Retail servicekantoor Bruna

Ons retail servicekantoor, waar iedereen zich dagelijks inzet om alles zo goed mogelijk te laten verlopen in de winkels, is gevestigd in een gaaf pand in Utrecht. Lekker centraal gelegen, dus dicht bij al onze winkels!
vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures