Afhankelijk van de afdeling is de standplaats van je functie op ons kantoor in Gilze of Utrecht. Doordat deze afdelingen onze verschillende business units en uiteenlopende activiteiten ondersteunen, kom je meteen in aanraking met diverse disciplines. Benieuwd op welke locatie jij aan de slag kunt? Lees dan gauw verder.

Ons retail servicekantoor in Utrecht

Ons retail servicekantoor bevindt zich in Utrecht. Hier werken alle collega’s die verantwoordelijk zijn voor de retailtak van Audax en ook medewerkers van de commerciële groothandel Van Ditmar Boekenimport voeren hier hun werkzaamheden uit.
Op ons kantoor in Utrecht zijn er verschillende functies die zich richten op het optimaliseren van het resultaat van onze winkels. Zo bedenkt marketing onze campagnes, stelt category management het assortiment samen en leggen de areamanagers met hun winkelrondes de brug tussen het kantoor en de winkels. Daarnaast zijn er nog ondersteunende functies zoals de commerciële binnendienst en HR.
salaris bruna

Een goed marktconform salaris

arbeidsvoorwaarden bruna

Een dynamische werkomgeving

arbeidsvoorwaarden bruna

Veel afwisselende werkzaamheden

arbeidsvoorwaarden bruna

Ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel- en persoonlijk vlak

Het logistieke centrum in Gilze

In Gilze zit het distributiecentrum van Audax, vanuit hier worden onder andere boeken en tijdschriften vervoerd naar winkels, supermarkten en benzinestations. Daarnaast is op hetzelfde terrein een kantoor gevestigd waar de afdelingen HR service center, Juridische Zaken, Project Management Office, Finance en IT zich bevinden. 
vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures