Afhankelijk van de afdeling is de standplaats van je functie op ons kantoor in Gilze of Amsterdam. Doordat deze afdelingen onze verschillende business units en uiteenlopende activiteiten ondersteunen, kom je meteen in aanraking met diverse afdelingen en disciplines. Benieuwd op welke locatie jij aan de slag kunt? Lees dan gauw verder.

Ons retail-servicekantoor in Amsterdam

Ons retail-servicekantoor bevindt zich in Amsterdam. Hier werken alle collega’s die verantwoordelijk zijn voor de retailtak van Audax en ook medewerkers van de commerciële groothandels voert hier zijn werkzaamheden uit. Op ons kantoor in Amsterdam zijn er verschillende functies die zich dagelijks inzetten voor het resultaat van onze winkels. Zo bedenkt marketing onze campagnes, stelt category management het assortiment samen, bepaalt formulemanagement de winkelindeling en leggen de areamanagers met hun winkelrondes de brug tussen het kantoor en de winkels. Daarnaast zijn er nog ondersteunende functies zoals de commerciële binnendienst en HR.

salaris bruna

Een goed marktconform salaris

arbeidsvoorwaarden bruna

Een dynamische werkomgeving

arbeidsvoorwaarden bruna

Veel afwisselende werkzaamheden

arbeidsvoorwaarden bruna

Ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel- en persoonlijk vlak

Het logistieke centrum in Gilze

In Gilze zit het distributiecentrum van Audax, vanuit hier worden onder andere boeken, huishoudelijke producten en tijdschriften vervoerd naar winkels, supermarkten en benzinestations. Daarnaast is op hetzelfde terrein een kantoor gevestigd waar de afdelingen HR service center, Juridische Zaken, Project Management Office, Finance en IT zich bevinden. 

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures