Kelly de Vos is begonnen als oproepkracht bij Bruna in Hoevelaken en heeft daarna de overstap gemaakt naar Bruna in Leusden. Hier voor heeft ze de lerarenopleiding geschiedenis afgerond, maar ze kwam er achter dat haar toekomst niet in het onderwijs ligt. Ze vertelt graag over haar tijd bij Bruna en hoe ze haar toekomst bij Bruna voor zich ziet.

Kelly vertelt opgetogen over haar werkdag bij Bruna. Ze start haar dag met het indelen van de kranten, de mail checken en de winkel gereed maken voor opening, daarna is het koffie- en theetijd. “We starten de dag altijd samen en drinken dan een kopje koffie of thee met elkaar. Je staat ’s ochtends nooit alleen in de winkel, dus dat is wel heel fijn.”

oproepkracht bruna

“Het verschilt echt per dag waar je mee bezig bent, dat maakt het werk ontzettend leuk en het contact met de klanten geeft mij heel veel energie.”

Toekomst plannen

Sinds kort is Kelly onderdeel geworden van de talentenpool van Bruna, om te kijken of ze verder kan ontwikkelen en doorgroeien in de organisatie. “Dat geeft mij heel veel positieve energie, het is leuk om mijn toekomst bij Bruna te ontdekken en fijn dat mijn inzet van de afgelopen tijd wordt gezien.” In de tussentijd heeft ze ook al een aantal online cursussen op het online trainingsplatform van Bruna gevolgd zoals Engels en Excel om haar skills verder te ontwikkelen.

Funfactor

Kelly vindt het vooral heel erg leuk dat geen dag hetzelfde is bij Bruna. Daarnaast geniet ze enorm van het contact met klanten. Ze zet graag net een stapje extra om klanten zo goed mogelijk te helpen. Bij het uitzoeken van een leuk cadeautje helpt ze bijvoorbeeld ook met het uitkiezen van een mooie kaart. “Ik vind het heel leuk om met de klanten te werken en ze met meest kleine dingen tevreden te maken. Bijvoorbeeld het helpen uitkiezen van een leuke cadeaubon.” Ze stelt zich graag behulpzaam op naar klanten, maar vindt het ook leuk om zaakjes op de achtergrond te regelen. “De dagen vliegen echt voorbij.”

Lees plezier

Kelly deelt een bijzonder ‘geheim’ wat werken bij Bruna extra leuk maakt. “Als vestiging kun je bij de uitgever leesexemplaren aanvragen, zo kun je het boek lezen en uiteindelijk beter de klant helpen. Zo is het leuk voor jezelf en handig om de klant zo goed mogelijk te helpen.”

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures