Vlak voor het openen van de winkel heb je alle kranten in het schap gelegd. Je ziet een vaste klant aankomen die dagelijks een krantje komt halen. Je reikt hem de krant aan en helpt hem bij het uitzoeken van een verjaardagskaart voor zijn kleindochter. Fijne verjaardag alvast!Ondertussen is er een nieuwe lading tijdschriften binnengekomen. Je neemt de kratten in ontvangst en geeft de retouren mee. Samen met je collega leggen jullie alles netjes in de schappen.

werken en leren bruna

Een klant komt haar staatslot inleveren en je kan haar blij maken met een leuke prijs. Natuurlijk vraag je of ze ook een nieuw lot wil. Aan de balie staat iemand die een pakketje naar het buitenland wil versturen. Hoe ging dat ook alweer? Je collega komt erbij en legt het uit. Dat viel mee, en de volgende keer lukt het zelf. De klant loopt tevreden naar buiten.

Het is tijd voor je pauze, vertelt je winkelmanager. Je pakt je jas en loopt naar buiten, om de hoek zit een bakkertje met de lekkerste broodjes van de stad. In de zon geniet je van je broodje.

"Wat gaat de tijd snel als je zoveel verschillende dingen doet!"

Weer terug op de winkelvloer word je benaderd door een klant die op zoek is naar een boek om cadeau te geven. Je hebt toevallig net een boek uit de Top 10 gelezen en met enthousiasme vertel je over het boek. De klant besluit het boek te kopen, hoe leuk is dat! Je rekent het boek af en pakt het mooi in. Die middag ruim je de tijdschriftenwand op, lees je op het intranet welke acties er de week erop van start gaan, prijs je samen met een collega een aantal boeken af, check je de magazijnvoorraad en leer je stapje voor stapje meer over de winkeladministratie. Als je op je horloge kijkt zie je tot je eigen verbazing dat over een kwartiertje je werkdag er alweer op zit. Wat gaat de tijd snel als je zoveel verschillende dingen doet!

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures