Michael van Leeuwen werkt al bijna vijf jaar als oproepkracht bij Bruna. Naast zijn werk bij Bruna is hij druk bezig met het afronden van zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de VU. Hij vertelt vol enthousiasme over zijn ervaringen als oproepkracht bij Bruna in Heemskerk.

Voorheen werkte Michael als medewerker bij La Place. Na deze werkervaring wist Michael direct waar naar hij op zoek was in zijn volgende uitdaging: “Het contact met klanten en afwisseling in werk is voor mij heel belangrijk, gelukkig heb ik dat gevonden bij Bruna”. Na een sollicitatie via de website en leuke kennismakingsgesprekken begon zijn avontuur in de winkel.

Een werkdag in de winkel

Michael begint zijn dag met een lekker bakje koffie en doet een rondje door de winkel om te kijken of er nog leuke nieuwe boeken zijn. “Toch een leuk extraatje, dat je meteen op de hoogte bent van de nieuwste boeken.”Vervolgens gaat hij aan de slag om de winkel in orde maken om klanten te ontvangen. “Ik zorg dat de molens netjes buiten staan, de kranten in het rek liggen en de winkel er verzorgd uit ziet.” Michael vertelt dat hij het contact met klanten één van de leukste dingen vindt tijdens zijn werkdag. “Gedurende de dag ben je veel in gesprek met klanten, in Heemskerk komen veel vaste klanten, dan is het extra leuk om daar een praatje mee te maken.” Ook vertelt hij dat hij goed luistert naar de klant en op een creatieve manier altijd kijkt welke producten aansluiten bij de wens van de klant. 

Daarnaast zorgt hij samen met zijn collega’s dat de juiste producten worden besteld, leveringen worden verwerkt en dat de acties goed in de winkel opgesteld staan. Enthousiast deelt Michael dat hij is begonnen met het bijhouden van de Facebookpagina ‘Bruna Heemskerk’. “Veel mensen benaderen ons via Facebook als ze bijvoorbeeld een vraag hebben over een bepaald product. We plaatsen elke week een foto en hebben regelmatig contact met klanten.”

oproepkracht bruna
Doorgroeien na studie

Michael neemt me mee in de ontwikkelmogelijkheden binnen Bruna. Hij vertelt dat hij afgelopen zomer via een online trainingsplatform van Bruna een Excel cursus heeft gevolgd en dat er nog een hoop andere cursussen en trainingen te volgen zijn. Michael denkt er zelfs over na om te blijven bij Bruna na zijn studie. “Ik zit nu vooral nog druk in de studieboeken, maar de mogelijkheden zijn er wel. Het lijkt me wel leuk om door te groeien in de organisatie, wie weet..

“Als je het leuk vindt om veel contact te hebben met mensen, zowel klanten als collega’s en als je houdt van veel flexibiliteit en variatie in je werk én ook nog eens affiniteit hebt met boeken? Dan is deze baan helemaal top!”

Bruna-cultuur

Over de vraag wat het zo leuk maakt bij Bruna hoeft Michael niet lang na te denken: “De gezelligheid met collega’s, ik werk in een klein team en dat maakt het extra gezellig omdat je elkaar goed leert kennen. Daarnaast is het superfijn dat ik naast mijn studie flexibel kan werken, die vrijheid is echt een pluspunt.”

Waarom dit de perfecte studenten job is? Daar geeft Michael graag wijze raad over ;) “Als je het leuk vindt om veel contact te hebben met mensen, zowel klanten als collega’s en als je houdt van veel flexibiliteit en variatie in je werk én ook nog eens affiniteit hebt met boeken? Dan is deze baan helemaal top!”

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures