Sandra werkt sinds 1998 al bij Bruna en dit doet ze nog steeds met ontzettend veel plezier, mede dankzij het ontzettend leuke team waar ze mee samenwerkt. Ze heeft gewerkt in verschillende filialen onder andere als winkelmedewerker en manager en heeft sinds 2003 haar draai helemaal gevonden de Bruna winkel in het gezellige Zaandam.

Sandra vertelt dat het onwijs leuk is om te werken als verkoopmedewerker in de Bruna winkel in Zaandam. Ze vertelt over een stukje geschiedenis van de winkel. “We zitten al heel lang met Bruna op deze locatie, daardoor hebben we een heel mooi assortiment aan boeken en komen veel vaste klanten regelmatig langs. Dat is echt de kracht van de winkel: iedereen kent elkaar, je kunt echt advies op maat geven.

“Het advies op maat geven stopt niet als de klant de winkel is uitgestapt. “Als er een nieuw boek binnen komt bellen we klanten regelmatig op. Inmiddels weten we namelijk goed wat een aantal van onze klanten graag leest. We proberen echt te luisteren naar onze klanten en ze de beste service te bieden.“

werken bij bruna
Leren van en met elkaar

’s Morgens start Sandra haar dag met het klaarzetten van de kassa’s en de winkel gereed maken voordat de deuren worden geopend. Verder is ze de hele dag in de weer met klanten, collega’s, spullen pakken en natuurlijk hoort opruimen er ook bij. Ze vertelt dat je gedurende dag ook bezig bent om elkaar te helpen. “Ik neem bijvoorbeeld oproepkrachten mee in processen van de winkel, zij helpen mij daarentegen weer met up to date houden van mijn digitale skills. Het is leuk om elkaar zo te kunnen helpen.” Daarnaast is er ook nog ruimte om online te leren via een trainingsplatform van Bruna. “Het is leuk om af en toe een training te volgen en jezelf te ontwikkelen, ook in de dagelijkse zaken.”

“We doen het werk echt met zijn allen, we doen dit echt als een mooie hechte ploeg. Er is altijd wel iemand met wat meer ervaring, waardoor we altijd kunnen inspelen op klanten en kennis met elkaar kunnen delen.”

Mix van werkzaamheden

Sandra spreekt zich enthousiast uit over de mix van werkzaamheden en de hectiek van verschillende perioden. Die uitdagingen vindt Sandra juist zo leuk in haar werk. “Die verandering, met kerst bijvoorbeeld, een onwijze bulk aan kerstartikelen. Hoe gaan we iedereen op tijd helpen? Of als we met nieuwe systemen moeten werken. Hoe pakken we dat aan?”

Sandra benoemt dat ze het juist zo gaaf vindt omdat zulke uitdagingen echt als team worden opgepakt. “We doen het werk echt met zijn allen, we doen dit echt als een mooie hechte ploeg. Er is altijd wel iemand met wat meer ervaring, waardoor we altijd kunnen inspelen op klanten en kennis met elkaar kunnen delen.”

Ze deelt dat geen dag hetzelfde is, geen dag haar verveelt en dat je altijd verrast kan worden. Over verassingen gesproken… Sandra heeft een paar jaar geleden een hele leuke verassing meegemaakt. “Een paar jaar geleden kon je als Bruna winkel meedoen aan een wedstrijd. Je moest een scenario verzinnen waarom Karin Slaughter naar onze winkel moest komen. Die wedstrijd wonnen we! Juist die gekkigheid en je eigen sausje over je werk heen gooien maakt het zo leuk.”

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures