Bruna, je kent ons vast wel! Die leuke winkel vol met boeken, tijdschriften, wenskaarten, agenda’s en nog véél meer. Bij Bruna vinden wij het belangrijk dat jij kan ontdekken wat jouw talent is en dat je met veel plezier werkervaring op doet. Je doet ervaring op ineen dynamische omgeving, waarin we ons allemaal inzetten voor dezelfde missie: klanten blij maken in de winkels van Bruna! Wil jij werkervaring op doen bij de grootste marktleider in deze branche? Lees dan snel verder, of kom langs in één van onze winkels.

Werkervaring op doen in één van onze Bruna winkels

Zoek jij een uitdagende BOL/BBL-leerplek waar je meer doet dan achter de kassa staan? Bruna is een erkend leerbedrijf en biedt zowel BOL als BBL leerplekken aan. Je doet werkervaring op in één van onze winkels, waar iedere dag anders is, je de hele dag lekker bezig bent en je natuurlijk belangrijke skills ontwikkelt.

Sterker nog, je ontwikkelt jezelf tot een echte Retail & Service expert onder begeleiding van onze collega’s. Zij begeleiden jouw ook graag in de leerdoelen en opdrachten die vanuit school zijn opgesteld. Bovendien krijg je de kans om verschillende online trainingen en cursussen te volgen die jou leerplek nog leuker maken! Wil je na je werkervaringsperiode graag blijven werken? Bruna biedt volop mogelijkheden waar jij in kunt doorgroeien.

Je krijgt een mooi BBL startsalaris

Je krijgt een mooi BBL startsalaris

Je komt terecht in een gezellige werk- en leeromgeving

Je komt terecht in een gezellige werk- en leeromgeving

Je krijgt toegang tot méér dan 100 online trainingen en cursussen

Je krijgt toegang tot méér dan 100 online trainingen en cursussen

En... je krijgt ook nog eens korting op je aankopen bij Bruna!

En... je krijgt ook nog eens korting op je aankopen bij Bruna!

bbl-leerplek bruna

Stage lopen op één van onze servicekantoren

Bij Audax hebben we niet één, maar twee gave kantoren waar het mogelijk is om ervaring op te doen als stagiair(e), namelijk in Amsterdam en Gilze. De focus binnen jouw stage ligt niet alleen op Bruna, maar Audax breed.

We bieden stageplaatsen aan in uiteenlopende vakgebieden. Je kunt denken aan een HR-stage waarin jij je vast bijt in het wervingsproces van Bruna of een Marketing stage waarin jij kunt meewerken aan volgende campagnes. Wij vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om jouw talent te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je kunt doen wat je echt leuk vindt. We bieden je verschillende online trainingen aan en onze collega's begeleiden jou in je stage. Jouw stageperiode staat in het teken van leren, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid.

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures