Als winkelmanager van twee Bruna-winkels ben je steeds opnieuw de regisseur van de winkelervaring van de klant, de schrijver van een winkelavontuur. Dat de klantervaring valt of staat met een klantgericht en bekwaam winkel team en een representatieve winkel, dat weet jij als geen ander. Jij motiveert jouw team om samen te werken naar het beste resultaat.

Werken als winkelmanager

Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van jouw eigen team en de resultaten van jouw vestiging(en). Je houd je onder andere bezig met strategische planning van medewerkers en het regelen van HR-zaken. Ook ben je bezig met het maken van roosters en (voorraad)planningen, zodat alle processen soepel verlopen. Daarnaast zorg jij voor een optimale winkelervaring van de klant door aandacht te schenken aan de commerciële uitstraling van de winkel. Dit doe je onder meer door jouw team te motiveren en inspireren! Daarnaast heb je veel contact met de areamanager over de koers van de winkel. Het is een uitdagende functie met veel afwisseling.

Een marktconform salaris

Een marktconform salaris!

arbeidsvoorwaarden bruna

Veel afwisselende werkzaamheden

arbeidsvoorwaarden bruna

Jouw eigen team aansturen en motiveren

arbeidsvoorwaarden bruna

En... je krijgt ook nog eens korting op je aankopen bij Bruna!

winkelmanager bruna

Werken als areamanager

Als areamanager ben je het verbindingsstuk tussen het kantoor en de winkels van Bruna. Je bezoekt regelmatig verschillende Bruna winkels die vallen in het gebied waar jij verantwoordelijk bent. Daarnaast werk je ook vanuit ons servicekantoor in Amsterdam of Gilze. De werkzaamheden zijn ontzettend afwisselend omdat je focus zowel gericht is op commercie als medewerkers. Bovendien is het ontzettend gezellig omdat je veel verschillende Bruna collega's spreekt en leert kennen.

vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures